LEGS

Legs ha origine dal pollo fritto di Mazzo. Qui, insieme ai nostri soci dell’Artisan Pub di San Lorenzo (Rm), serviamo pollo fritto panato all’italiana, birre artigianali e vini naturali. Siamo a Centocelle e abbiamo una passione per la cultura urbana, e questo ha permeato tutto il progetto. Dalla scelta di avere un colore distintivo, al logo, che ricorda una tag, ed è stato creato per Legs da Warios, come il merchandising, Tutto è fatto in casa, lavorato fresco, dal pollo alla panatura, dalle patate ai nostri cookies al triplo cioccolato . Il soffice pane con cui creiamo i nostri panini è fatto apposta per noi dal Forno Roscioli.

Legs comes from the fried chicken we used to serve at Mazzo. Here, together with our associates of Artisan Pub in San Lorenzo-Rm, we serve Italian style fried chicken (breaded), craft beers and natural wines. We are in Centocelle and we are passionate about urban culture, and this has permeated the whole project. Starting from the choice of having a color that distinguished us, up to the logo, which resembles a tag, and was created for Legs by Warios, just as it was for merchandising. Everything is homemade, worked fresh: chicken, breading, potatoes, coleslaw, and even our triple chocolate cookies. The soft bread with which we create our sandwiches is made especially for us by Forno Roscioli.



IL MENU DI LEGS / LEGS MENU